Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
Kiváló műanyag ablakok és ajtók

A MARSHALL kifejezetten a lakossági vásárlók igényeire szakosodott ablakgyártó egyedi méretek szerint készíti a nyílászárókat. Kiváló ár/érték arányú megoldást nyújtanak a hőszigetelés, hangszigetelés, vagy éppen a betörésbiztonság problémáira. Mindezt remek áron kínálja a nyugat-európai színvonalú hazai ablakgyártó.

A MARSHALL megalakulása óta folyamatos növekedés eredményeképpen hazánk élvonalbeli műanyag nyílászáró gyártó vállalata lett. Ebben kulcsszerepet játszott a gyártógépek és a technológia állandó fejlesztése, illetve a legkorszerűbb, innovatív megoldások felhasználása. Az ablakok és erkélyajtók gyártása egyedi méretek alapján történik a vállalat központjában, a Heves megyei Kálban. A 80 főt foglalkoztató gyárban a legmodernebb német gépekkel készülnek a műanyag nyílászárók. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a viszonteladói hálózatán keresztül hazai és külföldi piacra rendszeresen szállít, többek között az igen magas minőségi elvárásokkal rendelkező olasz vásárlók is élvezhetik az ötcsillagos komfortot biztosító MARSHALL nyílászárókat.
 

Esettanulmányok (videógaléria)

Tekintse meg, hogyan változtatta meg a MARSHALL a hátrányos adottságokkal rendelkező lakásokat!