Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
Tartjuk a szavunkat!

Korrekt partnerként pontos határidőkkel dolgozunk, nálunk nincsenek utólagos költségek, tempósan haladunk és rendet hagyunk magunk után! Számunkra fontos a jó hírnév, amire gondosan ügyelünk, hogy minden munkánk után egyre csak erősödjön.

A megrendelés részleteiről és az előlegként átvett összegről minden esetben szerződést készítünk. Ebben benne foglaltatnak az alábbi részletek:

  • Megrendelő és megbízó adatai
  • A megrendelt nyílászárók adatai (méretek, darabszám, szín, nyitási mód, stb), ami az árajánlatban is szerepelt.
  • Vállalási határidők
  • Garancia részletei

Ezek alapján mind a megrendelő, mind a megbízó egyértelműsíti a szóban, illetve az árajánlatban elhangzott fontos paramétereket. Számunkra fontos, hogy a kölcsönösen betartsuk a szerződésben lefektetett vállalásokat. Az általunk kiajánlott árak a kiélezett verseny miatt nem tartalmaznak tartalékokat, ezért a szerződésben vállalt kötelezettségeken felül csak kölcsönös megegyezés alapján tudunk eltérni.