Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
Nincs teljesítmény nyilatkozat...

Akkor mi igazolja az ablak 'tudását'?

Egy műanyag ablak vagy erkélyajtó, bejárati ajtó értékét alapvetően az alábbi tulajdonságok határozzák meg:

  • Hőszigetelési értéke
  • Hangszigetelési értéke
  • Betörésbiztonság mértéke
  • Vízzárása

Pld. egy hanggátló üvegezéssel ellátott ablak magasabb értékű, vagy egy passzív házba is beépíthető kiváló hőszigetelő ablak nyilván többet ér. De ezeket a fontos paramétereket honnan lehet tudni? Erre való a TELJESÍTMÉNY NYILATKOZAT, ami egy független laboratórium (ÉMI Nonprofit Kft.) által bevizsgált tulajdonságokat rögzíti. Ez a hivatalos mérési értékeket tartalmazó dokumentum még csak kevés gyártó biztosítja az ablakokhoz, pedig kulcsfontosságú pontosan megismerni a nyílászárók képességeit.

Ne elégedjen meg azzal, hogy az ablak egyes részegységei rendelkeznek teljesítmény nyilatkozattal. A részegységekből összeállított komplett ablaknak kell rendelkeznie ezzel a dokumentummal, ráadásul folyamatos, évenkénti felülvizsgálatot is igényel.