Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
Gyártási idő 5-6 hét

Ilyen hosszú átfutásra számíthatok mindenhol?

Egyes gyártók esetén ilyen hosszú határidőkkel készülnek a műanyag ablakok és ajtók. A több, mint 5 hetes átfutáshoz nagyon nehéz igazodni, figyelembe véve azt, hogy egy lakásfelújítás során nem csak az ablakcserét végzik el, hanem a festést, vagy még összetettebb átalakítást is végeznek. ez komoly szervezést igényel, amiben nagy segítséget jelent az, hogy akár 1 hét múlva le tudja szállítani az ablakgyártó a megrendelt és pontos méret szerint készített nyílászárókat.

A MARSHALL a gyártási határidők tekintetében élen jár, ugyanis fehér színben (alapkivitelben) már 1 hétre is vállalja a gyártást. Ez csak úgy tud megvalósulni, hogy a MARSHALL magasan automatizált, nagy kapacitású gyártógépekkel rendelkezik, és precízen összehangolva, teljesen számítógép vezérelt rendszerben óramű pontossággal működik.