Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
Túlságosan olcsó

De miért is olyan alacsony az árajánlat?

Abban az esetben, ha az ajánlat nagymértékben - minimum 20%-kal - olcsóbb az átlagostól, az már több, mint gyanús. Mitől lehet ez az eltérés? A lehetséges okok:

  • A műszaki paraméterei elmaradnak az ígért értékektől. Lehet, hogy hőszigetelésben, hangszigetelésben, vagy a betörésbiztonsági tulajdonságaiban nem tud annyit, mint amit állít a gyártó, vagy a terméket forgalmazó ablakos cég.
  • A gyártás minősége gyenge. Össze lehet állítani viszonylag egyszerű gépekkel is műanyag ablakokat úgy, hogy kispórolják belőle a minőségi összetevőket. Ez azt jelenti, hogy pontatlan méretekkel, acélmerevítések nélkül, nem megfelelő üvegezéssel készülnek. Így könnyű olcsó áron kínálni a termékeket...

Egy fontos háttér információt szeretnék megosztani a Kedves Érdeklődővel. Minden ablakbeépítő vállalkozás az általa kiválasztott ablakgyártó cég árlistája alapján készíti az árajánlatát. A jelentősebb hazai ablakgyártók azonos tudású ablakainak és ajtóinak árai viszonylag kismértékben térnek el egymástól, ezért ez nem biztosít nagy mozgásteret az árképzésben. Érdemes a megbízható, neves gyártók termékeiből választani, akik minőségi német profilból számítógép vezérelt gyártási technológiával készítik az ablakokat és ajtókat.

Ön is tudja, hogy egy műanyag ablakot nem 2-3 évig használunk, hanem akár egy teljes emberöltőn keresztül is szolgálhatja a lakók kényelmét (folyamatos karbantartással ez lehetséges). Érdemes átgondolni: vakmerően kockáztat, vagy inkább hosszú távú jó megoldásban gondolkodik.