5 év garancia nyílászárókra és beépítésre

Más gyártók által ígért garanciaidők összehasonlítása

A garanciaidők eltérőek lehetnek, de mindenek előtt célszerű megvizsgálni a garanciaidő vállalás megalapozottságát az alábbi ismérvek alapján:

  • Vannak-e folyamatos technológiai fejlesztések a gyártócégnél?
  • Rendelkezik-e jelentősebb saját tőkével?
  • Mennyi ideje működik a gyártó cég?

A MARSHALL részéről a folyamatos fejlesztések, jelentős saját tőkéje, illetve a hét éves fennállása megalapozzák a garancia vállalását és annak gördülékeny érvényesítését.

Garantált minőség és megbízhatóság a nyugat-európai színvonalú MARSHALL-tól

A MARSHALL műanyag ablakok és ajtók garancia idejét a magas fokú automatizálás és precíz mérnöki tervezés alapozza meg. Ennek eredményeként a garanciális problémák az évi kb. 50 ezer darabos gyártásból csak elhanyagolható mértékben jelentkeznek. Magyarország egyik legfejlettebb, teljesen számítógép vezérelt gyártási technológiájával rendelkeznek, aminek minimális az emberi beavatkozás igénye. Ez biztosítja az Ön számára  a műanyag ablakok és ajtók hosszú távú, megbízható működését. Kizárólag nyugat-európai színvonalú alapanyagokból készülnek termékeik, ezért nyugodt szívvel ajánljuk a MARSHALL termékeket.

Vásárlóink mondták...

Mi egy 65m2-es panellakásban lakunk, és olyan ablakot és erkélyajtót kerestünk, ami elérhető áron a lehető legjobb hőszigetelést biztosítja. Ismerősünk ajánlotta a MIXEN Kft-t és a MARSHALL M-AC ablakokat. Tökéletes választásnak bizonyult, a legjobb áron jutottunk hozzá.

Hilfiger Tamás, Budapest

Mi egy budapesti, utcafronti lakáshoz kerestünk olyan ablakokat, amik betörésbiztonsági szempontból is helyt állnak. Extraként magas hangszigetelő képességű üvegezéssel rendeltük az M-PR ablakokat. Kiválóan működik, csendesek az utcafronti szobák is, elégedettek vagyunk vele.

Kosztner Kevin, Budapest

A lehető legjobb hőszigetelési értékű ablakot kerestem, ezért választottam az M-9000 ablakokat és erkélyajtót. A maximális hőátbocsátási értéket kerestem, így készítette el számomra a MARSHALL a 0,85-ös U értékű nyílászárókat. Jó érzés, hogy technikailag a maximumot építette be nekem a MIXEN Kft.

Ronald Krisztián, Szentendre