Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
AKCIÓ! 55-60% kedvezmény

Rendben, de mihez képest?

Amikor ilyen kedvezményeket olvashat a hirdetésben, akkor azt kell megtudni, hogy mihez képest. Ez egy rendkívül elterjedt szokás az ablakos cégeknél, hogy egy a gyakorlatban soha nem használt listaárat vesznek alapul, amiből számítják az említett kedvezményt.

Ha Ön ezeket a 'kedvezményes' árakat összehasonlítja az általunk kínált árakkal, akkor azt fogja látni, hogy nagy szavak ellenére úgyis csak a végösszeg számít. Nálunk már alapesetben kedvezők az árak, és a műanyag ablakokra és ajtókra is az jellemző, hogy alapáron több 'tudást' biztosítanak, mint a hasonló árkategóriában lévő termékek. Kérem ne a kedvezményeknél kialakult számháborúra figyeljen, hanem kérjen tőlünk pontos árajánlatot!