Kiváló ár/érték arány

Ablakcseréhez az M-AC műanyag ablak ideális!

M-AC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Részletek

Az ötcsillagos komfort

M-9000 prémium kategóriás hőszigetelési értékkel!

M-9000 műanyag ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Részletek

Professzionális beépítés

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

A MIXEN különdíjas lett!

Budapest, Bimbó úti irodaház, komplett ablakcsere

Különdíjas projekt az Inoutic építészeti pályázatán

Az Inoutic „Top Project” címen pályázatot hirdetett, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait kereste a régióban. A szakmai zsűri, amely országonként egy első és több különdíjas helyezettet választott, a magyar projektek közül egy energiatakarékos irodaházzá alakított budai épületet ismert el különdíjjal. A háromszoros tömítésű, kiváló hőszigetelésű M-PR ablakok és ajtók beépítésért a Mixen Kft. végezte

Read more
A végösszeget még nem lehet tudni...

Így soha ne adjon megbízást!

A rutinos beépítő cégek már a helyszíni felméréskor pontosan látják a beépítés körülményeit, azaz pontosan fel tudják mérni a komplett ablakcsere költségeit. A műanyag ablakok árai a méretek és más paraméterek alapján meghatározhatók, a beépítéssel járó munka is látható előre. Nem szokott olyan körülmény felmerülni, ami indokolná azt a gyakran hallható mondatot, hogy "majd ha befejeztük, akkor meglátjuk, hogy mennyi lesz a vége". Senki sem szereti, ha 'lehúzzák', a végén sokkal többet kérnek, mint amire számított a megrendelő.

Nálunk ki van zárva ez a jelenség. Korrekt árakkal dolgozunk, és előre megadjuk a hivatalos árajánlatban a teljes költségvetést, hogy Ön nyugodtan átgondolva meghozhassa az Ön számára legmegfelelőbb döntést.